Obrázek dne
tb1.jpg
Anketa
Kam postavit fotografy?
 
Právě se kouká
Právě připojeni - hostů: 10 
Hlavní stránka

AGAVE 9 BAMACA - představujeme partnery

Je nová, zcela unikátní příchuť Agave9 v bio kvalitě pro sezónu 2016 a jako všechny gely Agave9 je založen pouze na přírodních ingrediencích, kterými jsou u Bamaca gelu divoký banán, 4 druhy kořenů Maca (též zvaný jako Peruánský ženšen) a samozřejmě agáve sirup a to vše v BIO kvalitě.

Tento gel byl vyvinut přímo ve spolupráci se špičkovými vytrvalci a je postaven tak, aby obsahoval látky potřebné pro optimální funkci svalů při jejich energetické práci a současně a současně pro dlouhodobé užívání před klíčovým fyzickým výkonem. Jak se ukázalo, již při konzumaci 1 gelu denně po dobu 14 dní před výkonem, dokáže organismus optimálně využít účinné složky Maca.

Gele je doporučeno konzumovat zejména 15 minut před výkonem, ale samozřejmě i jako u ostatních gelů není problém konzumace v průběhu výkonu či po něm na doplnění energie.
Bamaca gel je lehce stravitelný, bez jakýchkoliv chemických přísad, umělých barviv, sladidel či stimulantů typu taurin, kofein atd., nezakyseluje organismu ani nedráždí trávicí trakt.

K zakoupení bude samozřejmě i před startem závodu.

Aktualizováno (Čtvrtek, 04 Srpen 2016 21:14)

 
Hlavní partner
Banner
Partneři
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Děkujeme našim sponzorům